01 / 05 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul projesi Resneli Çiftliği'nde inşa ediliyor. İlk etabın 2015 yılında teslim edileceği Başakşehir Bio İstanbul projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor...




2 milyar dolarlık yatırım bedeline sahip olan  Bio İstanbul  projesi İstanbul Başakşehir bölgesinde Resneli Çiftliği'nde yükseliyor. Bio City Development tarafından hazırlanan Başakşehir Bio İstanbul projesi TOKİ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP işbirliği ile yükseliyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi fiyatları metrekare bazında 4 bin TL olarak belirlendi. 3 etap olarak inşa edilecek olan Başakşehir Bio İstanbul projesi teslimleri ilk etap için 2015 yılında başlıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinin tamamının 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi Norveç menşeili Saunders Architecture ile Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlandı. Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde Çocuk Araştırma Hastanesi, Ar-Ge eğitim merkezi, ofisler, ticari alanlar, konutlar yer alıyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi satış ofisi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi telefon : 0532 111 22 46

Başakşehir Bio İstanbul projesi adres: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Başakşehir Bio İstanbul projesi!


Başakşehir Bio İstanbul projesi iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön