01 / 05 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Başakşehir Bio İstanbul projesi!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

Başakşehir Bio İstanbul projesi Resneli Çiftliği'nde 2 milyar dolar yatırımla yükseliyor. Başakşehir Bio İstanbul Evleri metrekare satış fiyatı 4 bin TL olarak belirlendi...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde yükselen Başakşehir  Bio İstanbul  projesi Resneli Çiftliği'nde inşa ediliyor. Başakşehir Bio İstanbul projesi 2 milyar dolar yatırımla yükseliyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi Bio City Development imzasını taşıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde konut, ofis, ticari alanlar, Çocuk Araştırma Hastanesi, AR-GE Eğitim Merkezi gibi alanlar bulunuyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP ve  TOKİ  ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Başakşehir Bio İstanbul projesi içerisinde konutların bulunduğu alan 3 etap olarak ayrılıyor.


Başakşehir Bio İstanbul fiyatları metrekare bazında 4 bin TL'den belirleniyor. Başakşehir Bio İstanbul projesi akıllı ev teknolojisine sahip olacak. Başakşehir Bio İstanbul Evleri satış ofisi ile 0532 111 22 46 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


Başakşehir Bio İstanbul projesi Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç menşeili Saunders Architecture tarafından tasarlandı. Başakşehir Bio İstanbul teslim tarihi ilk etap için 2015 yılı olarak belirtilirken, tüm projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Başakşehir Bio İstanbul projesi iletişim

Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön