27 / 04 / 2024

Başakşehir Bio İstanbul satış!

Başakşehir Bio İstanbul satış!

Firma: Bio City Development Şirketi

Proje: Bio İstanbul

İstanbul'un Avrupa Yakasında Başakşehir bölgesinde yükselen Başakşehir Bio İstanbul satış fiyatları 'na haberimizden ulaşabilirsiniz...




Bio İstanbul projesi  Bio City Development Şirketi  tarafından hayata geçiriliyor.  İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alan Başakşehir  Bio İstanbul  projesinin satış süreci devam ediyor. 


 Mimari tasarımı  Tabanlıoğlu Mimarlık ve Norveç asıllı Saunders Architecture tarafından gerçekleştirilen Başakşehir Bio İstanbul satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 


2 milyar dolarlık yatırım tutarı ile yükselen Başakşehir Bio İstanbul satış fiyatlarına ilişkin ayrıntılar şöyle: 



Başakşehir Bio İstanbul satış fiyatları: 


Başakşehir Bio İstanbul projesinin daireleri  4 bin liradan başlayan metrekare birim fiyatı ile satılıyor. Başakşehir Bio İstanbul satış fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için  0532 111 22 46 numaralı telefondan projeye ulaşabilirsiniz. 


Başakşehir Bio İstanbul satış!


Başakşehir Bio İstanbul ne zaman teslim edilecek?



Başakşehir Bio İstanbul dairelerinin teslimat süreci 2015 yılında başlayacak. Başakşehir Bio İstanbul 'un tüm teslimatı ise 2020'de gerçekleşecek. 


Başakşehir Bio İstanbul nerede? 


Başakşehir Bio İstanbul adres: Kayabaşı Mahallesi Resneli Çiftliği Mevkii Başakşehir/İstanbul 


Başakşehir Bio İstanbul telefon: 0532 111 22 46


Akıllı ev teknolojisine sahip olan Başakşehir Bio İstanbul projesinde su arıtma sistemleri, enerji dağılımı,aydınlatma sistemleri, akıllı şebeke çözümleri ve ev otomasyonu gibi imkanlar bulunuyor. 

 


Telefon: 0532 111 22 46

Web adresi: http://bioistanbul.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön