29 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul nerede!

Başakşehir Bulvar İstanbul nerede!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Bulvar İstanbul projesinde teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul nerede sorusunun yanıtı için ise haberimizi inceleyebilirsiniz...



Bulvar İstanbul projesi Avrupa yakasında bulunan Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Başakşehir  Bulvar İstanbul  nerede? yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 


Başakşehir Bulvar İstanbul projesi Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Proje 1.500 adet daireden meydana geliyor.


Banka kredili ya da firma bünyesinde vadelendirme şeklinde ödemelerin yapıldığı projede teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirtiliyor..


15 adet konut ve 1 adet rezidans bloğunun bulunduğu Bulvar İstanbul projesinde 1+1'den 6+1'e kadar konut alternatifleri bulunuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul metrekare birim fiyatı 2 bin 300 liradan başlıyor. 


Bulvar İstanbul projesinde oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları ve fitness center gibi birçok sosyal olanak mevcut.  Bulvar İstanbul Başakşehir telefon numarası 444 66 10 şeklinde bildiriliyor



Başakşehir Bulvar İstanbul nerede!


Başakşehir Bulvar İstanbul nerede sorusunun yanıtı olarak Bulvar İstanbul projesi Başakşehir'de  Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın mesafede yer alıyor.


Bulvar İstanbul ulaşım: Bulvar İstanbul projesi İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinin giriş kısmında inşa ediliyor.


Bulvar İstanbul iletişim:

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön