29 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Özkar - Özülke'nin Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı olarak 2 bin 500 lira belirlendi...




Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat'ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği  Bulvar İstanbul  konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul projesi Kayaşehir'in giriş kısmında bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusundan önce projenin detayları hakkında bilgi verelim. 110 bin metrekare arazide yükselen Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesi 1.500 adet daireden meydana geliyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesi içerisinde sıcak su havuzları, yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness merkezi, sauna, buhar odası, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi imkanlar mevcut.



Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?


Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusu 36 ay olarak cevap buluyor. Alternatif ödeme seçeneklerinin de belirleneceği Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredili olarak yapılabiliyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 300 TL olarak belirlendi.



Başakşehir Bulvar İstanbul iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön