01 / 05 / 2024

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2016 senesinin ilk çeyreği olarak belirlendi. Kayaşehir Bulvar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 2 bin 400 liradan başlıyor



Özkar İnşaat ile Özka İnşaat tarafından yükselen Bulvar İstanbul, Başakşehir'de yer alıyor. Kayaşehir  Bulvar İstanbul  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salondan oluşuyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 400 liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul kapsamında 23 blok bulunuyor. 


2 etaptan meydana gelen Kayaşehir Bulvar İstanbul kapsamında toplam daire sayısı 1500 olarak belirlendi. Kayaşehir Bulvar İstanbul kapsamında dairelerin alanları 82 ila 277 metrekare arasında değişiyor. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Kayaşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2016 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. Kayaşehir Bulvar İstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi ya da firma vadelendirmesi yapılıyor. 


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön