29 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimiz de yer alıyor. Firma bünyesinde ödeme imkanları sunulan Bulvar İstanbul Konutlarında daireler metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor...



Özkar - Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen  Bulvar İstanbul  projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


23 blok halinde yükselen Bulvar İstanbul Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri 2 etaptan oluşuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin 400 TL'den başlıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim.


Bulvar İstanbul Konutlarında sıcak su havuzları, voleybol sahası, sauna, basketbol sahası, buhar odası, fitness center, tenis kortu,  yürüyüş yolları, bisiklet parkuru ve Türk hamamı gibi donatılar bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılı cevabı veriliyor. Bulvar İstanbul Konutlarında dairelerin alanları 82 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiyor. 


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Bulvar İstanbul telefon numarası:

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön