28 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.



Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Teslimlerin Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede ödeme planı kapsamında 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.  Projede fiyatlar 459 bin liradan başlıyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön