28 / 04 / 2024

başakşehir nidapark projesi

başakşehir nidapark projesi

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı proje 5 blok şeklinde inşa edilecek. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Peki Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselecek olan proje konum bilgisine göre Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Başakşehir ne zaman teslim?

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark projesinde satışlar ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu'nun Başakşehir'de 374 konut ve 48 mağazalı projesi Nidapark'ta satışa başlandı. Dairelerin satış fiyatının 459 bin liradan başladığı proje, 2 yılda bitecek.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arsası üzerinde inşa edilecek. Ön talep toplanan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek.

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru süreci yarın başlıyor...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru dönemi 19 Ekim'de başlıyor.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi iletişim!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 8+1 dubleks konutlara yer veriliyor...

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları!

Kiptaş  ve Kiler GYO ortaklığında inşa edilen Referans Başakşehir Vadi projesi 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları...

Referans Başakşehir Vadi fiyat listesi!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı ile hayata geçirildi. Projedeki konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

başakşehir nidapark projesi Haberi

başakşehir nidapark projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


5 blok şeklinde yükselecek olan proje ulaşım bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. 


Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sağlanan projede daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Başakşehir Nidapark teslimleri ne zaman?

Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı...