03 / 05 / 2024

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki sosyal tesisi yıllık 54 bin TL'den kiraya çıkıyor!

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki sosyal tesisi yıllık 54 bin TL'den kiraya çıkıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı; Sular Vadisi Park Alanı İçindeki "Kafe-Restoranın Sosyal Tesis Olarak İşletilmek Üzere Teşrifatı İle Birlikte Kiraya Verilmesi" işini 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkarıyor.




Başakşehir Belediye Başkanlığı; Sular Vadisi Park Alanı İçindeki "Kafe-Restoranın Sosyal Tesis Olarak İşletilmek Üzere Teşrifatı İle Birlikte Kiraya Verilmesi" işini ihaleye çıkarıyor. 


Yıllık muhammen bedeli 54 bin TL olan tesisin ihalesi, 25 Eylül 2014 tarihinde saat 15.00'te Başakşehir İlçesi, "Başak Mahallesi, Sular Vadisi Park Alanı İçindeki Nikah Salonu alt katında yapılacak. 


İHALE İLANI:


2886 DİK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 8734


BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLMESİ


Başak Mahallesi, Sular Vadisi Park Alanı İçindeki "Kafe-Restoranın Sosyal Tesis Olarak İşletilmek Üzere Teşrifatı İle Birlikte Kiraya Verilmesi" işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi "Açık Teklif Usulü"ne göre ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


1) İdarenin


a)Adresi: Başakşehir Belediye Başkanlığı Başak Mahallesi 5.Etap 1.Kısım Akşemseddin Cad. No: 3 Başakşehir / İSTANBUL


bJTelefon ve faks numarası: 444 0 669 ve 0 (212) 692 55 32


2) İşin Adı: "Kafe-Restoranın Sosyal Tesis Olarak İşletilmek Üzere Teşrifatı İle Birlikte Kiraya Verilmesi" işi


3) İşin Yeri: Başakşehir İlçesi, "Başak Mahallesi, Sular Vadisi Park Alanı İçindeki Nikah Salonu alt katı (Zemin Kat)


4) İşin Süresi : 3 (Üç) Yıl


5) Muhammen Bedeli (Yıllık) : 54.000,00TL (Ellidörtbin-Türk Lirası)


6) Geçici Teminatı ( % 3 ) : 1.620,00TL (Binaltıyüzyirmi-Türk Lirası)


7) İhalenin Yeri ve Zamanı


a) Yapılacağı yer: Başakşehir Belediye Başkanlığı, Belediyesi Encümen Salonu, Başak Mahallesi 5.Etap 1.Kısım Akşemseddin Cad. No:3 Başakşehir /İSTANBUL


b) Tarihi ve saati : 25/09/2014 - 15:00


8) İhaleye Katılabilme Şartları: İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve aşağıda belirtilen nitelikleri haiz olmak şarttır:


8-1 İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler


a) Kanuni ikametgah belgesi,


b) Türkiye'de tebligat için adres beyanı,


c) Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi,


1. Gerçek kişi olması halinde ilgilisine göre Ticaret, sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıt olduğunu gösterir belge(Sicile kayıtlı olmayan gerçek kişiler Nüfus Cüzdan sureti ya da T.C. Kimlik Numaralarını ihtiva eden "Nüfus Cüzdanı"),


2. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicile kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,


3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,


d) İmza sirküleri,


1. Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,


2. Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri


3. Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) veya (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge,


e) Geçici teminat (2886 sayılı yasaya uygun),


f) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi.


g) İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğine uygun olarak noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir) Ayrıca, Ortaklığın bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.


h) ISO 10002:2004 standartlarına göre alınmış müşteri memnuniyeti yönetim sistem belgesi. Yukarıdaki fıkralar gereği verilecek belgeler suret veya fotokopi olarak veriliyor ise bu suret veya fotokopilerin noter tasdikli olması gerekir. İhaleye iştirak edecek istekliler yukarıda istenilen belgeleri ihale saatine kadar teslim edeceklerdir.


9) Şartname ve Eklerinin Temin Edileceği ya da Görüleceği Yer: Şartname ve ekleri, Başakşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, "Başak Mahallesi 5.Etap 1.Kısım Akşemseddin Cad. No:3 Başakşehir /İstanbul" adresinde görülebilir ve 250,00- TL (İkiyüzelli-Türk Lirası) karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.


İlan olunur.


İhale ilanı için tıklayın



Geri Dön