10 / 05 / 2024

Başakşehir Vadiyaka fiyat listesi!

Başakşehir Vadiyaka fiyat listesi!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Vadi Yaka

Vadiyaka Başakşehir fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 361 konut ve 56 ticari üniteden meydana gelen proje 18 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Başakşehir Vadiyaka fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Fuzul Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Vadiyaka Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje 18 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Vadiyaka Başakşehir Evleri Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Teslimlerin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülen Fuzul Yapı Vadiyaka'da Türk Hamamı, 2 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafeterya, sauna gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Başakşehir Vadiyaka fiyat listesi!

Olimpa Park ve Olimpa Park Avm'ye komşu lokasyonda olan Vadiyaka Rezidans'ta daire fiyatları metrekare bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor. 


17 soruda Vadiyaka Başakşehir projesi için tıklayın!


Vadiyaka Başakşehir satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 488 48 04

Web: www.isteburasidir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön