28 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi!

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi konutların konumlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 348 daire ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.



Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedelin banka kredisiyle 120 ay vadelendirildiği Başakşehir Nidapark'ta satışlar devam ediyor. Proje 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Toplamda 348 tane konut ve 48 tane ticari birimin yer aldığı proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Başakşehir Nidapark Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Nidapark Evleri sosyal donatı alanları içersinide; çok amaçlı salon, otopark, yüzme havuzları, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar ve fitness bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ekim ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Tahincioğlu Nidapark Başakşehir'de daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım adresi: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Nidapark Başakşehir iletişim

Satış ofisi telefon: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön