12 / 05 / 2024

Nidapark Başakşehir pr

Nidapark Başakşehir pr

Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi konutların konumlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 348 daire ve 48 adet ticari üniteden oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

Başakşehir'de konut fiyatları yükseliyor!

Kanal İstanbul, şehir hastanesi, şehir parkı, 3. havalimanı, 3. köprü bağlantı yolları gibi büyük ölçekli kamu yatırımlarına yakın olması nedeniyle Başakşehir'de konut fiyatları artış gösteriyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir ev fiyatları 485 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nidapark Kayaşehir'de teslimler Haziran 2018'de yapılıyor...

Başakşehir yeni şehir olma yolunda!

Başakşehir, bir yandan kamunun 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, bölge hastanesi, dev şehir parkları gibi mega yatırım projeleri, bir yandan da birbiri ardına yükselen konut ve yaşam alanlarıyla adeta yeni bir şehir olma yolunda ilerliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir ödeme planı kapsamında firma bünyesinde vade farksız taksit avantajı sunuluyor. 5 blok halinde inşa edilen projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı!

Tahincioğlu'nun alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla dikkat çeken projesi Nidapark Başakşehir'in yüzde 80'i satıldı. 374 dairenin bulunduğu proje, aile sıcaklığında şehir yaşamı sunuyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Başakşehir pr Haberi

Nidapark Başakşehir pr

Yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedelin banka kredisiyle 120 ay vadelendirildiği Başakşehir Nidapark'ta satışlar devam ediyor. Proje 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Toplamda 348 tane konut ve 48 tane ticari birimin yer aldığı proje 5 bloktan meydana geliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Başakşehir Nidapark Konutları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Nidapark Evleri sosyal donatı alanları içersinide; çok amaçlı salon, otopark, yüzme havuzları, spor alanları, hamam, sauna, çocuk oyun alanlar ve fitness bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir Rezidans fiyat listesi!

Teslimlerin 2017 yılı Ekim ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Tahincioğlu Nidapark Başakşehir'de daire fiyatları 522 bin...