28 / 04 / 2024

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.



Basın Ekspres Yolu'nun olduğu bölge ailelere hitap eden konut projelerinin başlaması ile birlikte uzun zamandır çözüme kavuşmayan kentsel dönüşüm projeleri ile yeni haline kavuşacak.  Yaz mevsimiyle birlikte bölgede 4 ayrı byük kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ile anlaşma sağlandı, projeler hayata geçmek için hazırlıklarını yapıyor. 

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

AİLELERE DÖNÜK PRESTİJLİ KONUTLAR YAPILACAK!

Bölgenin prestijli konut projesi Karmar Sakura’yı hayata geçiren Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, gayrimenkulün prestij caddesi olarak bilinen Basın Ekspres Yolu’nun ailelere dönük prestijli konut yolu kimliğine kavuşturacak yatırımlar yapıldığını belirterek, “Basın Ekspres’te ikinci dönüşüm
hareketi başladı” yorumunu yapıyor.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!
KARMAR SAKURA'DA KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI!

Sıfır konut almak isteyenlere yönelik olarak başlatılan 180 ay vadeli 0.69 faiz oranlı Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura da katıldı.

Paylaşılan detaylara göre, İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda kampanyaya dahil olan Karmar Sakura alıcılarına, 2018 deprem yönetmeliği başta olmak üzere son yasa ve mevzuata uygun, afet güvenliği sağlanmış evler sunuyor. Karmar Sakura konut projesinde kampanyaya uygun konutların fiyatları satış ofisi tarafından veriliyor.

Ev alacakların yüzünü güldüren kampanya hakkında önemli açıklamalar yapan Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, İstanbul’da deprem korkusuna karşı güvenlik ve konfor sunan proje arayışının öne çıktığı şu dönemde alıcılara 0.69’a inen faiz oranı, 180 aya kadar uzayabilen vade seçeneği ile güvenilir bir projeden konut alma imkanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Karmar Sakura'da 0.69 faizle 180 ay vade imkanı!

Karmar Sakura'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Geri Dön