29 / 04 / 2024

Karmar Sakura'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Karmar Sakura'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

Karmar Sakura'da Aralık ayında  60 ay vade sıfır faizle ev fırsatı başladı. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.



İstanbul Basın Ekspres yolunda aile konseptinde hayata geçirdiği Karmar Sakura evlerinde yabancıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Karmar AŞ, yüksek kredi faizi ve bankaların kredi tahsisini daraltması sebebiyle zorlanan yerli müşteriler için sınırlı süreli bir kampanya sunuyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, BDDK lisanslı ilk tasarruf finansman kuruluşlarından olan İMECE işbirliğindeki kampanya sayesinde, Karmar Sakura’dan konut almak isteyenler Aralık ayı sonuna kadar harekete geçtiklerinde 60 ay vadede sıfır faizle bu hayallerini gerçekleştirebiliyor. Söz konusu kampanya sınırlı sayıda konut için geçerli olacak.

Karmar Sakura da 60 ay 0 faiz fırsatı!

“Kredi engeli kalkmadan alıcılar konutlara erişemiyor”

Söz konusu kampanya ile ilgili önemli bilgiler veren, Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, satış ofisine gelen birçok yerli müşterinin banka kredisi başvurusu sonrası vazgeçmek zorunda kaldıklarını kaydederek, zaten resmi konut satış rakamlarının da Türkiye’de ipotekli satış dediğimiz banka kredili satışlarda yıllık yüzde 42 oranında gerileme olduğunu ortaya çıkardığını dle getirdi.

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş açıklamasında kredi engeli kaldırılmadan bu dönemde müşterilerin konuta erişimi zor göründüğünü kaydederek, "Biz de bu durumu dikkate alarak, en azından şu anda kendisini ev almaya hazır hissedenlerin 2023 yılına ev sahibi olarak girebilmesi adına, kısa süreliğine faizi sıfırlayan bir kampanya yaptık” diye konuştu.


Geri Dön