10 / 05 / 2024

Başiskele Spor Salonu’nun inşaatı devam ediyor!

Başiskele Spor Salonu’nun inşaatı devam ediyor!

Başiskele’de inşa çalışmaları süren spor salonunda incelemede bulunan Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni tesisin salon müsabakaları olan basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının yapılmasına imkan sunacağını belirtti.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’ye yeni ve modern bir spor salonu kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Başiskele’de inşa çalışmaları süren spor salonunda incelemede bulunan Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yeni tesisin salon müsabakaları olan basketbol, voleybol ve hentbol maçlarının yapılmasına imkan sunacağını belirtti. Genel Sekreter Büyükakın, spor salonunun bin kişi seyirci kapasiteli olacağını ifade ederek, salonda amatör lig maçlarının yapılabileceğini söyledi.


HALKIN KULLANACAĞI 4 ANTRENMAN SALONU


Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a incelemede Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “4 bin 870 metrekare alan üzerine kurulacak spor salonu, 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 2 katlı olacak salonunun zemin katında basketbol, hentbol ve voleybol müsabaka sahası bulunacak. Salonda halkın kullanabileceği 4 tane de antrenman salonu yer alacak” dedi.


YAPININ ŞEKLİ


Tesisin birinci katı büro, kantin, reji odası ve antrenör odasından oluşacak. Yapı içerisinde zemin kaplamalarında mermer, seramik, PVC kaplama ve ahşap zemin kaplamaları kullanılacak. Salonun çatısı kenet çatı sistemi şeklinde olacak. Yapı dışında kontrollü girişi sağlamak amacıyla çevre duvarı ve 3 adet giriş noktası bulunacak. Zemin çalışması süren yapının demir örme işleri devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön