06 / 05 / 2024

Başiskele TED Koleji'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Başiskele TED Koleji'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede devam eden eğitim yatırımlarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi. Ayaz, “Başiskele zaten bu zamana kadar tüm sıralamalarda Kocaeli’de ilk sıralarda yer alıyor." dedi.



Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede devam eden eğitim yatırımlarını ekibiyle birlikte yerinde inceledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede yapımı devam eden TED Koleji inşaatını yerinde inceledi. İnşaat ekibinden bilgi alarak kolejin biten sınıflarını gezdi. İncelemelerde eğitim kalitesinin artmasında bu tür yatırımların çok büyük katkısı olduğunu ifade eden Ayaz, “Başiskele zaten bu zamana kadar tüm sıralamalarda Kocaeli’de ilk sıralarda yer alıyor. Bu sene yeni eğitim yatırımlarının da ilçemize kazandırılması ile kaliteli eğitimin ve başarılı öğrencilerin adresi Başiskele olacak” dedi.

Başiskele vizyonuna uygun adımlar attıklarını ve her zaman vatandaş odaklı çalıştıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Öngörülerimiz, projelerimizle ve yatırımlarımızla Başiskele bugün tam 7 yıldızlı ilçe haline geldi. Başiskele eğitim başarı oranında Kocaeli’de her zaman dereceli öğrencileri yetiştiren örnek bir ilçe olmuştur” diye konuştu.

18 dönümlük arazi üzerine inşa edilen kolejde, 14 bin 287 metrekare kapalı alanı, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, 286 kişi kapasiteli konferans salonu, açık çok amaçlı spor sahasına sahip olacak. 884 öğrenci kapasiteli olacak olan kolejde, 32 öğretmen, 3 yönetici ile hizmet verecek.



Hürriyet 


Geri Dön