09 / 05 / 2024

Başlıyor... Yeni Evim kampanyasında büyük gün yarın!

Başlıyor... Yeni Evim kampanyasında büyük gün yarın!

Nureddin Nebati ile Murat Kurum tarafından açıklanan "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyası yarın başlıyor.



İnternet sitesi yarın açılacak

Vatandaşlar yarından itibaren projeye dair tüm detayları öğrenebileceği ve başvuru yapabileceği internet sitesine ulaşabilecek.

Kampanya kapsamında ilk etapta 100 bin konut satılacak ve konut bedelinin yüzde 10'u peşin alınacak. İsteyen daha fazlasını da ödeyebilecek. Emlak Konut Genel Müdürlüğünün ürettiği projeler, GYODER, İNDER, KONUTDER, İMKON ile Türkiye Müteahhitleri Birliğine bağlı olan şirketlerin projeleri ve 81 ilin tamamındaki firmaların ürettiği büyük ve küçük ölçekli tüm konut projeleri, teknik ve mali kriterleri karşıladıkları takdirde bu sürece dahil olacak.

Başlıyor... Yeni Evim kampanyasında büyük gün yarın!

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin, Muğla'da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarda bir yıl o ilde ikamet etme şartı aranacak. Diğer illerde bu şart geçerli olmayacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön