02 / 05 / 2024

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık yayımladığı bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği açıklandı. İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri ve haberin detayları...



Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarafından yapılan açıklama kapsamında, yatırımcılar, firmanın halka arz detayları hakkında bilgi edinmek istiyorlar. Bu kapsamda, Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?  

"Batı Ege Gayrimenkul'ün halka arzı ne zaman gerçekleşecek, hisse rakamı ne kadar olacak ve borsadaki kodu ne?" sorgulamaları SPK'nın Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzını onaylamasından sonra tam gaz hız kazandı. Toplamda 870 milyon TL büyüklüğünde olan bu halka arz oranı, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından yapılacak. Firmanın hisseleri, talep toplama sürecinin ardından Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağı kaydedildi.

BATI EGE GAYRİMENKUL TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Batı Ege GYO halka arzı için talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 -1 Aralık 2023 olarak açıklandı.

BATI EGE GAYRİMENKUL HALKA ARZ FİYATI NEDİR, KAÇ LOT VERİR?

1 Türk Lirası nominal değerli paylar 3,00 Türk Lirası sabit rakam üzerinden satışa sunulacaktır. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yapılacak payların alımı için T1 ve T2 bakiyelerini kullanılamayacak. Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin halka arz açıklık oranı 35,58%’tür. Toplamda 290 milyon adet lot dağıtılacaktır.

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

BATI EGE GYO HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracı kurumu ile talep toplama işlemlerine başlayacak olan Batı Ege GYO halka arzı katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli olmadı.

BATI EGE GAYRİMENKUL YATIRIM'IN BORSA KODU NE?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hissesinin sembolü “BEGYO” olarak kaydedildi.

BATI EGE GAYRİMENKUL KİMİN?

Batı Ege Gayrimenkul, Türk gayrimenkul sektörünün lider kuruluşu Sinpaş Yapı ile tekstil sektörü ve Ege bölgesinin önde gelen yatırımcılarından olan Deniz Tekstil işbirliği ile 05.07.2011 tarihinde kurulmuş bir firmadır.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön