28 / 04 / 2024

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Batışehir, satılan konut sayısında 2015'i birinci bitirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden Ege Yapı’nın Bağcılar’da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda başarısını tescilledi.



Rapora göre, Batışehir projesi 2015 yılında satış adedinde birinci, ciroda ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Proje, 1036 adetlik satış adediyle 2015’te yıllık bazda en yüksek rakama ulaştı. 


Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı yaptığı açıklamada, “Batışehir’in satış başarısı bizi mutlu ediyor. Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi olan Batışehir’in bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. Ege Yapı olarak ülkemize değer katan projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Fırsatlar devam ediyor

Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım ve Getiri Potansiyeli En Yüksek Projesi Batışehir’de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor. Yaşamın başladığı Batışehir’de ev sahibi olmak isteyenler, sadece 5.000 TL peşinat, 3.180 TL’den başlayan taksit imkanı veya düşük peşinatlarla 60 ay %0 faiz avantajları gibi çok özel ödeme seçenekleri ile dairelerini hemen teslim alabiliyor.


Detaylı bilgi için www.batisehir.com veya 08502225343



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


EGE Yapı'nın Bağcılar'da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO'nun her yıl düzenli olarak açıkladığı satış raporunda önemli başarılar elde etti. Rapora göre, Batışehir projesi 2015 yılında satış adedinde birinci, ciroda ise ikinci oldu. Proje, bin 36 adet satışla 2015'te yıllık bazda en yüksek rakama ulaştı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı yaptığı açıklamada "Batışehir'in satış başarısı bizi mutlu ediyor. Türkiye'de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi olan Batışehir'in bu denli ilgi görmesi bizi şaşırtmıyor. Ege Yapı olarak ülkemize değer katan projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. Batışehir'de ev sahibi olmak isteyenler, 5 bin TL peşinat, 3 bin 180 TL'den başlayan taksit ve ya düşük peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz avantajlarından yararlanabiliyor. 


Yeni Yüzyıl


Haber dünya gazetesinde şöyle yer aldı;

Batışehir Emlak Konut projeleri içinde 2015 yılının şampiyon oldu

Gayrimenkul sektörünün önemli şirketlerinden Ege Yapı'nın Bağcılar'da geliştirdiği Batışehir, Emlak Konut GYO 'nun her yü düzenli olarak açıkladığı satış raporunda önemli bir başarı yakaladı. Rapora göre, Batışehir projesi 2015 yılında satış adedinde birinci, ciroda ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Proje, 1036 adetlik satış adediyle 2015'te yıllık bazda en yüksek rakama ulaştı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Batışehir'in önemli bir satış başarısı yakaladığını belirterek, "Bu tablo bizi mutlu ediyor. Türkiye'de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi olan Batışehir'in bu denli ügi görmesi bizi şaşırtmıyor. Ege Yapı olarak ülkemize değer katan projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Batışehir'de farklı ihtiyaca uygun 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleriyle toplam 3 bin 266 konut ve rezidans, 121 mağazalık Batı Cadde'nin yanı sıra, Doğa Koleji-Oxford Quality School, Four Points by Sheraton Hotel, A+ ofisler, spor alanları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. Levent-Maslak aksıyla birlikte değerlendirilen Basm Ekspress Yolu ile Atatürk Havalimanı'na yakın bir konumda yer alan Batışehir, yapımı süren Kuzey Marmara Otoyolu'na, 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. 


Dünya




Geri Dön