28 / 04 / 2024

Batışehir'i hiç böyle görmediniz! İşte Batışehir projesinin son görselleri!

Batışehir'i hiç böyle görmediniz! İşte Batışehir projesinin son görselleri!

EGEYAPI Group, TOKİ ve Emlak Konut işbirliği ile Bağcılar'da yükselen Batışehir projesinin son görselleri yayımlandı. Bünyamin Derman imzalı Batışehir tasarımları ilk kez gün ışığına çıktı... İşte Batışehir'in dış ve iç mekan görselleri...



 

Batışehir, EGEYAPI Group,  TOKİ  ve Emlak Konut işbirliğinde Bağcılar'da konumlandırıldı. 800 bin metrekare inşaat alanına sahip Batışehir, 3.000 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve içinde 100 bin metrekare yeşil alandan oluşuyor.


 

Batışehir Satış Ofisi'nde gerçekleşecek basın toplantısı ile son noktayı ve detayları açıklanacak Batışehir projesine yer alan konutlar için ön talep süreci bitti ve projede resmi satışlar başladı...


Proje kapsamında yer alan konutlar için kredi kullanılıyor. DD Mortgage, Albaraka Türk, VakıfBank'a yönlendirilen Batışehirin ödemelerinde yüzde 1 ya da yüzde 5 oranında peşinat verilerek konut sahibi olunuyor.

AVRUPANIN EN BÜYÜK KARMA PROJESİ


EGEYAPI Groupun TEM Otoyoluna cepheli Avrupanın en büyük karma inşaat projesi, Batışehirde iki günde ön satış ile 400 daire satıldı.


EGEYAPI Group, Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle E-5 ve TEM Otoyolunun kesiştiği bölgede hayat geçireceği Batışehir projesinde tüketicilerden gelen yoğun talep nedeniyle ön satışa başladı.

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiyenin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını ifade ederek, satışını Eylül ayında yapmayı planladıkları projeyi tüketicilerden gelen çok yoğun talep nedeniyle üç ay öne çektiklerini belirtti.

İkinci Etapın satışı erkene çekildi

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ilk etap için gösterilen yoğun ilgi sonucu satış ve mimari ekibin ikinci etapın satış hazırlıklarına hız verdiğini söyledi.


İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak


İnanç Kabadayı, lokasyon, mimari konsept, tüm ihtiyaçların tek bir çatı altında toplanması ve uygun ödeme koşulları Batışehir projesinin en önemli artıları olduğunu söyledi.

Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiyenin en iddialı projelerinden biri olacak.

Geri Dön