02 / 05 / 2024

Batman Lee mağazası açıldı!

Batman Lee mağazası açıldı!

Mağaza işletmecisi Şehmus Ataş "Lee, Wrangler, mavi, new balance ve Lacoste markalarını barındıran bir mağaza açtık. Amacımız, Batman'a kaliteyi sunup, markaları ayaklarına kadar getirmektir" dedi



Batmanda yeni bir mağaza açılışı daha gerçekleşti Turgut Özal Bulvarı Batman Park karşısındaki Lee Mağazasının açılışına İl Müftüsü Hasan Çağlar, Mağaza işletmecisi Şehmus Ataş, Lee markası Türkiye Distribütörü İsmail Memoğlu, Bölge Müdürü Alphan Evrenseloğlu, Wrangler Genel Koordinatörü Ender Akay, Bölge Müdürü Olcayto Bakan, Mavi giyim markası bölge müdürü Zülküf Tanış ve çok sayıda davetli ve giyim sektöründen konuklar katıldı. 


AÇILIŞ İL MÜFTÜSÜ HASAN ÇAĞLAR TARAFINDAN DUALARLA YAPILDI 

Mağaza işletmecisi Şehmus Ataş "Lee, Wrangler, mavi, new balance ve Lacoste markalarını barındıran bir mağaza açtık. Amacımız, Batman'a kaliteyi sunup, markaları ayaklarına kadar getirmektir. Mağazamız 120 metrekare, 6 çalışandan oluşan yeni mağazamız ve 16 yıllık tecrübemizle, halkımıza en iyi hizmeti sunmak istiyoruz" dedi. Ayrıca mağazanın davetlileri arasında bulunan Lee'nin Türkiye distribütörü İsmail Selami Memoğlu ve Wrangler'in Genel Koordinatörü Ender Akay, yaptıkları ortak açıklamada "Çok uzun süredir partnerimiz olan Şehmus bey'in, özellikle güneydoğuda böyle yatırımcı ve başarılı bir arkadaşımızın iş yapması bizi gururlandırmaktadır" şeklinde konuştu. 


Batman Gazetesi


Geri Dön