28 / 04 / 2024

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.



Açılışı ile birlikte kısa sürede Dilovası’nda ve Türkiye’de önemli bir konuma yerleşen Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi, önceki gün yeni bir mağazaya daha kavuştu


Türkiye’nin erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı Erkek Giyim Mağazası, önceki gün yapılan açılış töreniyle Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi’nde hizmete girdi. Açılışa Kiğılı Mağazalarının sahibi Abdullah Kiğılı ve Oksijen AVM Genel Müdürü Alp Gürdil ve misafirler katıldı.

 

226. ŞUBE DİLOVASI’NA


Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, “Kiğılı olarak çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markasıyız. Yıllara meydan okuyan yenilikçi vizyonumuz ve dünya standartlarındaki koleksiyonlarımız ile her zaman kentli profesyonellerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyoruz. Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.


Kocaeli Manşet



Geri Dön