08 / 05 / 2024

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Batman Stadyumu hizmete açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ tarafından UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen Batman Stadyumu hizmete açıldı. 15 bin kişilik stat 100 milyon liraya inşa edildi. 



Gençlik ve Spor Bakanlığı ile  TOKİ  işbirliğiyle UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen Batman Stadyumu hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 100 milyon lira yatırım bedeline sahip Batman Stadyumu'nda ilk maç oynandı. Vali Ahmet Deniz, Tepecikspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şehir açısından güzel ve heyecanlı bir gün yaşadıklarını, 15 bin kişilik stadyumda ilk maçın oynanacağını söyleyen Deniz, stadyumun çok güzel ve modern, UEFA kriterlerine uygun olduğunu kaydetti. 

Deniz, "Batman bu açıdan çok güzel bir şehir. Burada stadın yanı sıra olimpik yüzme havuzu ve atletizm pistimiz var. Devletimizin yaptığı 100 milyon liralık bir yatırım. Batman Valisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, devletimize Batmanlılar adına teşekkür ediyoruz. Bu şehir inşallah bu stadyumda şampiyonluklar görür" açıklamasında bulundu. 


Geri Dön