28 / 04 / 2024

Batum Expo 2014 Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Batum Expo 2014 Uluslararası Turizm Fuarı açıldı!

Batum'da "Batum Expo 2014" Uluslararası Turizm Fuarı açıldı. Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar stantları gezdi. Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil Khabadze katılımcılara teşekkür etti...




Batum'da "Batum Expo 2014" Uluslararası Turizm Fuarı açıldı.


Bir otelde düzenlenen fuarın açılışına, Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil Khabadze, Artvin Valisi Kemal Cirit, Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Engin Arıkan, Türk ve Gürcü davetliler ile firma yöneticileri katıldı.


Khabadze, açılışta yaptığı konuşmada, bu fuarların Türkiye ve Gürcistan arasındaki mevcut ilişkileri daha da geliştireceğine inandığını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. 


Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar stantları gezdi. Türkiye'den Artvin, Ordu ve Sinop illerinin stantlarının bulunduğu fuarda, Khabadze, Vali Cirit ve diğer katılımcılar, tulum eşliğinde horon oynadı.


Bu yıl yedincisi düzenlenen fuara Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Ukrayna, Ermenistan, Polonya, Ermenistan ve Çin'den yaklaşık 50 firma katıldı. Fuar, 4 Mayıs'a kadar açık kalacak.



AA


Geri Dön