Genel

Bauhaus alışverişi eğlenceye dönüştürüyor!

Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü tek çatı altında sunan BAUHAUS, Bursalılar için çok özel etkinlikler düzenledi

Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü tek çatı altında sunan BAUHAUS, Bursalılar için çok özel etkinlikler düzenledi. Temmuz 2010’da  Bursa Nilüfer’de hizmet vermeye başlayan BAUHAUS, düzenlediği etkinliklerle alışverişi eğlenceye dönüştürüyor. Avrupa’nın en başarılı şirketlerinden BAUHAUS geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi, eğitimli ve uzman satış kadrosu, fiyat avantajları ve uyguladığı birçok ilk ile atölye, ev ve bahçe işlerini hobi haline getiriyor.

Bauhaus Nilüfer’de haftasonu keyfi...
Bauhaus Nilüfer’de düzenlenen etkinliklerle Bursalılar hem eğlendi, hem de ödüller kazandı.
 “Vatan Şaşmaz ile Beceri Yarışması”na katılarak kendilerini uzman gibi hisseden ve bol bol ödüller kazanan tüketiciler, alışverişlerini keyif haline getirdiler. Katılımcılar; duvar kağıdı kaplama yarışması, boya karıştırma ve uygulama yarışması, seramik döşeme yarışması ve  ürün bulmaca yarışmasında tüm yeteneklerini sergilediler. 

Ünlü sanatçı Gülşen, piyasaya çıkan son albümü “Önsöz”ün CD’sini Bauhaus Nilüfer’de imzalayarak, hayranlarıyla buluştu. Gülşen hayranlarının yoğun ilgisinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Popstar Barış da Bauhaus Nilüfer’de hem son CD’sini imzaladı, hem de hayranları ile sohbet etti.