30 / 04 / 2024

bauMax İzmit'te hizmete açıldı!

bauMax İzmit'te hizmete açıldı!

Avusturya yapı marketi zinciri bauMax ikinci mağazasını Samsun´dan sonra İzmit´te hizmete açtı



İzmit´teki açılışta mağaza personeli hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. bauMax Satın Almadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Ayan, hep ucuz en ucuz sloganıyla müşterilerine hizmet verdiklerini anlatarak, "bauMax´ın sahip olduğu yüksek alım gücünün avantajını müşterilerimize fiyat olarak yansıtıyoruz ve diğer yapı marketlerinden aynı markalı ürünü getirene aradaki farkın iki katını vermeyi taahhüt ediyoruz" dedi.

Avusturya yapı marketi zinciri bauMax ikinci mağazasını Samsun´dan sonra İzmit´te hizmete açtı. Açılışta konuşan bauMax Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Arıkan, Türkiye´de 50 markete ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Ürünlerimizin yüzde 70´ini Türkiye´den tedarik ediyoruz. Yıllık 1 milyar dolarlık ciro planlıyoruz ve toplamda da 7 bin kişiye istihdam sağlayacağız" dedi. bauMax´ın Avusturya dışında toplam 9 ülkede faaliyet gösterdiğini vurgulayarak en büyük operasyonun kendilerine ait olduğunu anlatan Arıkan, yeni mağazalarını İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde açacaklarını söyledi.

TEDARİKÇİYE DESTEK
Arıkan, bauMax´ın girdiği her ülkede lokal tedarikçiyi kolladığını belirterek, "İlk açılan Samsun marketindeki ürünlerin yüzde 70´i Türkiye´den sağlandı. Böylece sadece ticarette değil, sanayi işletmelerinde de yerli istihdamı güvence altına alıyoruz" dedi. Arıkan, "Ayrıca iş birliği içinde olduğumuz tedarikçilerin ürünlerini diğer ülke bauMax´larında satılmasını sağlıyoruz. 2009´da toplam 8 milyon euroyu aşan alım gerçekleştirdik" diye konuştu.
Türkiye/Mustafa Sezer

 


Geri Dön