30 / 04 / 2024

Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kaptan Bayraktaroğlu, Ömer Faruk Kondu, Murat Metin, Servet Bayraktaroğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.



Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kaptan Bayraktaroğlu, Ömer Faruk Kondu, Murat Metin, Servet Bayraktaroğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT TAAHHÜT: Her türlü ikamet amaçlı konut inşaatlarının yapımı ve inşaat taahhüt işlerini yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bunlarla ilgili her türlü boya badana ve dekorasyon işlerini yapmak. Ayrıca her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Her türlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işlerini yapmak ve müstakil konut inşaat işlerini anahtar teslimi taahüüt etmek. Şirket Amaç ve Konusu İle İlgili: her türlü ihalelere girebilir ve taahhütlerde bulunabilir. Her türlü tesisat teçhizat vasıta arazi ve bina satın alabilir veya satabilir. Şirket konsorsiyumlar ve iştiraklere amacı doğrultusunda katılabilir. Her türlü gayrimenkul ve nakil vasıtalar alabilir.satabilir, kiralayabilir kiraya verebilir. Bununla birlikte gerçek ve tüzel 3.kişilerin borçlarının teminatını teşkil etmek kaydı ile her tür ve şekilde ipotek tesis edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir.Her tür gayrimenkulerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tahsisi ifraz tevhid taksim ve parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Her türlü kooperatiflere üye olabilir. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bilgi vermek kaydı ile yurtiçinde ve yut dışında şube ofis depo ve mağazalar açabilir. 



Geri Dön