21 / 05 / 2024

Servet Bayraktaroğlu

Servet Bayraktaroğlu

Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kaptan Bayraktaroğlu, Ömer Faruk Kondu, Murat Metin, Servet Bayraktaroğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İş dünyasından sürpriz çıkış: Servet vergisi gelsin!

SASA'yı bünyesinde barındıran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu yaptığı açıklamada "Bence bu dönemde 'Servet Vergisi'ne ihtiyaç var." dedi.

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

Burak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Burak Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Tornoğlu tarafından kuruldu.

 4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

4p Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Tayfun Demirören, Hüseyin Tahsin Bayraktaroğlu, Turgay Gönensin ve Mehmet Nazif Edin ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Artık ülkelerin değil şehirlerin dönemi olacak!

GYODER Başkan Yardımcıları Ersun Bayraktaroğlu, Neşecan Çekici ve Prof. Dr. Gürsel Öngören, gayrimenkul sektörünün gelişimini ve geleceğini Gayrimenkul Zirvesi’nde masaya yatırdı.

Gayrimenkul satış kazancı istisnasında ne değişecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Ersun Bayraktaroğlu bugün ''Gayrimenkul satış kazancı istisnası misyonunu tamamladı mı?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte o yazı... 

Servet Bayraktaroğlu Haberi

Servet Bayraktaroğlu
Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Kaptan Bayraktaroğlu, Ömer Faruk Kondu, Murat Metin, Servet Bayraktaroğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Baykon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT TAAHHÜT: Her türlü ikamet amaçlı konut inşaatlarının yapımı ve inşaat taahhüt işlerini yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bunlarla ilgili her türlü boya badana ve dekorasyon işlerini yapmak. Ayrıca her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek. Her türlü inşaat malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işlerini yapmak ve müstakil konut inşaat işlerini anahtar teslimi...