11 / 05 / 2024

Baymak birçok ilde yemek organizasyonları düzenledi!

Baymak birçok ilde yemek organizasyonları düzenledi!

Yaptığı etkinliklerle her zaman bir adım önde olan Baymak, birçok ilde yemek organizasyonları düzenledi. Bu büyük davetlerde bayiler, yeni ürünlerle ilgili bilgi sahibi olurken aynı zamanda muhteşem bir organizasyona katılmanın da keyfini yaşadılar.




Baymak’ın İstanbul Bayi Yemeğine Yoğun ilgi…

Bu yıl İstanbul Swiss Otel’de 25 Temmuz 2013 tarihinde düzenlenen Baymak bayi yemeğine, bayiler tarafından oldukça yoğun ilgi gösterildi. 500 kişinin katıldığı etkinlik öncesi bayilere, tasarımı, verimliliği ve şıklığı ile alanında tek ürün olan “E.sybox” hidrofor ve merkezi ısıtmanın yeni adı olan “Lectus” duvar tipi yoğuşmalı kaskad kazanların eğitimi verildi. Minimum enerji ile maksimum verimlilik sağlayan İtalyan tasarımına sahip hidrofor “E.sybox” bayiler tarafından büyük ilgi görürken, “Lectus” duvar tipi yoğuşmalı kaskad kazanlar hayranlık uyandırdı.

Eğitim sonrası, muhteşem bir bahçede fasıl eşliğinde muhteşem bir yemeğe katılma fırsatı bulan bayiler, keyifli bir yaz akşamında Baymak Ailesi’nin bir parçası olmanın ayrıcalığını yaşadılar.


Organizasyon öncesi yaptığı konuşmada Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, Baymak’ın BDR Thermea ile birleşmesinden doğan Hollanda teknolojisine dikkat çekerek şunları söyledi: “ Baymak 46 yıllık köklü bir firma olmanın gururunu yaşıyor. Şimdi ise BDR Thermea ile birleşmesinden doğan güçle bir adım daha öne geçmiştir. Dünya standartlarında hizmet veriyor, Baymak olarak Türkiye’nin gücünü dünya teknolojisi ile birleştiriyoruz. Bunun en güzel kanıtı merkezi ısıtmanın yeni adı “Lectus” kazanlar ve tasarım ödüllü ürünümüz E.sybox hidrofordur. Baymak’ın ayrılmaz birer parçası olan siz bayilerimizle birlikte, Avrupa teknolojisini eş zamanlı olarak Türkiye’ye sunmanın gururunu yaşıyoruz.”


İzmir’de  İzmir  kadar güzel bir organizasyon…

Baymak’ın bir diğer etkinliği ise 18 Temmuz 2013 tarihinde İzmir Kaya Otel’de gerçekleşti. Ege Bölgesi bayilerinin yoğun ilgi gösterdiği yemekte, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak hemen hemen tüm katılımcılar ile birebir görüşerek, hem onları dinledi, hem de Baymak’ın yenilikleri ve teknolojisi konusunda bayileri detaylı olarak bilgilendirdi. Samimi ve sıcak bir ortamda Baymak firmasının ayrılmaz parçası olmanın gururunu yaşayan bayiler, geceden oldukça keyifli ayrıldılar.


Başkent’te muhteşem organizasyon…

Başkent Ankara, 1 Ağustos 2013 tarihinde Baymak tarafından düzenlenen muhteşem bir akşam yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. 550 kişinin katıldığı yemek bu yıl Grand Rixos Otel’de gerçekleşti.

Yemek öncesi Baymak’ın gelişimi ve yeni ürünleri hakkında bilgi sahibi olan bayiler, kendileri için hazırlanan özel Baymak ürün görselleri ve demoları ile Baymak teknolojisi hakkında geniş bilgi sahibi oldular.

Eğitim sonrası fasıl eşliğinde yenen yemekte bayiler, eşsiz bir organizasyonda hem bilgilenmenin hem de keyifli sohbetlere dahil olmanın ayrıcalığını yaşadılar.


Baymaklı olmak ayrıcalıktır!

Dev marka Baymak, her alanda farkını hissettirmeyi hedefler ve Baymaklı olmak ayrıcalıktır. Bu farkı her zaman yaşayan Baymak çalışanları, 22 Temmuz 2013 tarihinde İstanbul Crowne Plaza’da düzenlenen Baymak organizasyonunda bir araya geldi. 800 çalışanın katıldığı dev organizasyon çalışanların keyifli sohbetleri ve hafızalara kazınan güzel kareler ile son buldu. 



Geri Dön