20 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi son 12 daireyi satışa çıkardı!

Bayraklı Belediyesi son 12 daireyi satışa çıkardı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi semtinde son kalan 12 dairenin satışı için ihaleye çıkmaya hazırlanıyor, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dairelerin satışından elde edilecek gelirin belediye kasasına kaynak olarak aktarılacağını söyledi.




Bayraklı Belediyesi, Osmangazi semtinde son kalan 12 dairenin satışı için ihaleye çıkıyor. Yoğun ilginin olduğu daireleri tek tek gezerek inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, dairelerin satışından elde edilecek gelirin belediye kasasına kaynak olarak aktarılacağını söyledi. Adalet mahallesi 1643/29 sokak No: 17'de bulunan son 10 daire ile 1594/19 sokak No: 35'de bulunan iki daire için Bayraklı Belediyesi, ihale usulüyle dairelerin satışına başlayacak. İhaleye katılacak vatandaşlar Osmangazi hizmet binasına başvuru yapabilecek. 


Adalet mahallesindeki gibi başka bölgelerde de birçok daire satışını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Karabağ, "Bu kaynakları yatırımlarda kullanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Karabağ, "Daireler özelliklerine göre belirli fiyat aralığında düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak. Elimizdeki olanakları fırsata çeviriyoruz. Elde edilen kaynaklarla yeni hizmet ve yatırımlarımıza da devam edeceğiz. Daireler ile ilgili ihale açık teklif usulüne göre Bayraklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Osmangazi hizmet binasında gerçekleştirilecek" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön