29 / 04 / 2024

Bayram harçlığı almak isteyenlere başvuru açıklandı! İşte bayram harçlığı için başvuru yöntemi!

Bayram harçlığı almak isteyenlere başvuru açıklandı! İşte bayram harçlığı için başvuru yöntemi!

Ramazan Bayramı yaklaşırken, insanlar bayram harçlıklarını alabilecekleri kurumları araştırmaya başladı. Bayram harçlığı almak için gereken detayları sizlerle paylaşıyoruz.



Bayram harçlığı almak isteyenlere başvuru açıklandı! İşte bayram harçlığı için başvuru yöntemi!

İhtiyaç sahipleri bayram harçlığından nasıl faydalanabilir?

Deniz Feneri Derneği, ihtiyaç sahibi insanlar için bayram harçlığı ödemesi yapıyor. Özellikle yetim ve öksüz çocukları hedefleyen dernek, bu sayede bayramı maddi açıdan daha rahat geçirmelerini sağlıyor. Maddi durumu iyi olan insanlar da bağış yaparak bu yardım kampanyasına destek olabiliyor.

Başvurular, Deniz Feneri Derneği şubelerine gidilerek ya da telefon yoluyla yapılabiliyor. Başvuru sırasında istenen bilgiler derneğe veriliyor. Ayrıca, 10 TL bağış yapmak isteyenler, "HARÇLIK" yazıp 5560 numarasına göndererek kolayca bağış yapabiliyor. Daha yüksek miktarlarda bağış yapmak isteyenler ise IBAN numarasına gönderim yapabiliyor.

E-Devlet sistemi üzerinden de bayram harçlığı için başvuru yapılabileceği iddiaları bulunsa da bu iddialar doğru değil. Şu anda e-Devlet ya da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bu tür bir ödeme yapılmıyor. Ancak sosyal destek ödemeleri için e-Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belediyeler ve dernekler tarafından ödemeler yapılabiliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön