13 / 05 / 2024

Aracı olanlara bayram müjdesi! Benzin ve motorin dev indirim geldi

Aracı olanlara bayram müjdesi! Benzin ve motorin dev indirim geldi

Ramazan Bayramı'nda tüm sürücüleri sevindiren önemli bir açıklama geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İşte tüm detaylar...



PETROL FİYATLARI DÜŞÜŞTE
Dün 84,83 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 83,12 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün 82 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili ise 78 dolardan alıcı buluyor. Fiyatlardaki düşüşte, ABD dolarının faiz artırımı beklentileriyle güçlenmesi ile ABD ve Çin'den gelen son ekonomik verilerin talepteki toparlanma beklentilerini karşılamaması etkili oluyor.

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Benzin: 21.2 TL
Motorin: 20.17 TL
LPG (Otogaz): 10,32 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
Benzin: 21.6 TL
Motorin: 20.59 TL
LPG (Otogaz): 10,64 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI
Benzin: 21.56 TL
Motorin: 20.66 TL
LPG (Otogaz): 10,39 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön