27 / 04 / 2024

Bayrampaşa Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Bayrampaşa Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2014 Yılı Faaliyet Raporu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında Meclis Salonu’nda toplandı. Toplantıyı basın mensupları da takip etti...





2014 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, 10 red oyuna karşılık 20 evet oyu ile raporu onayladı.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2014 Yılı Faaliyet Raporu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında Meclis Salonu’nda toplandı. Basın mensuplarının da takip ettiği toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.


“BAYRAMPAŞA’NIN ALTIN DÖNEMİ”

Mecliste Bayrampaşa Belediyesi’nin 2014 yılında hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi veren Başkan Atila Aydıner, “Halkımızdan kopmadan halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu dönem Bayrampaşa’mızın altın dönemi olacak. Sizlerin ve halkımızın engin desteği ile ileri belediyecilik projelerimizi bir bir tamamlarken aynı zamanda da çok sayıda yeni hizmeti Bayrampaşalı hemşerilerimize sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. 2014 yıllında yapılan çalışmalarda emeği geçen başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve tüm belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Bayrampaşa’mıza ve değerli halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Abdul Fettah Dindar da, yeni dönemde bütçenin daha idareli kullanılması gerektiğini söyledi. Bazı harcama kalemlerinde kısıtlama yapılması gerektiğini savunan Dindar, “Spora daha fazla destek sağlanmalı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile daha fazla ortak iş yapılmalı” ifadesini kullandı.



Bayrampaşa Belediyesi


Geri Dön