28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2014 yılı Faaliyet Raporu açıklandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2014 yılı Faaliyet Raporu açıklandı!

Başkan Usta, bugünkü Belediye Meclis Toplantıs’nda 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu Meclis üyeleriyle paylaştı. 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin geniş bir sunum yapan Başkan Usta, Meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.




Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu açıkladı. Başkan Usta, bugünkü Belediye Meclis Toplantıs’nda 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu Meclis üyeleriyle paylaştı. 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin geniş bir sunum yapan Başkan Usta, Meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.

Başkan Usta, sunumunun ardından yaptığı konuşmada, “Göreve gelişimizin ardından geçen bu kısa sürede gerçekleştirdiğimiz bu yoğun hizmetler, bize aslında yapacak daha çok iş olduğunu gösterdi. Bu faaliyet raporunda, ilçemizin her anlamda yeniden yapılandırılmasına yönelik çizdiğimiz yol haritamızda gerçekleştirdiğimiz hizmetler ayrıntıları ile yer alıyor. Halkımızın ve sizlerin desteği sayesinde daha önemli ve büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da aynı şevk, heyecan ve çalışkanlıkla halkımıza en güzel hizmetleri sunacağız.” dedi. 



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön