10 / 05 / 2024

Bayrampaşa'ya hayvan toplama merkezi kurulacak!

Bayrampaşa'ya hayvan toplama merkezi kurulacak!

Bayrampaşa Şehir Parkı'na "Hayvan Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi" kurulacak. Hayvan Toplama Rehabilitasyon Merkezi ile bunlara hizmet verecek Veteriner İşleri İdari Tesis Binası için İmar Komisyonu ve ilgili kurumlar, olumlu görüş belirtti.



İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Bayrampaşa Şehir Parkı'na "Hayvan Toplama, Rehabilitasyon Merkezi ve Veteriner İşleri İdari Tesis Binası"nın yapılmasına ilişkin imar planı değişikliği, oy çokluğuyla onaylandı.


Yıldırım Mahallesi 7/1 pafta 1116 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kabul edildi. Onaylanan rapora göre, 4 milyon 680 bin metrekarelik parkın "Şehir Parkı" fonksiyonu korunarak, 12 bin metrekarelik kısmında "Hayvan Toplama, Rehabilitasyon Merkezi ve Veteriner İşleri İdari Tesis Binası" yapılacak.


Raporda, Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılacak Hayvan Toplama Rehabilitasyon Merkezi ile bunlara hizmet verecek Veteriner İşleri İdari Tesis Binası için İmar Komisyonu ve ilgili kurumlar, olumlu görüş belirtti.


AA


Geri Dön