Kent Haberleri

Bekçi alımı için başvurular resmen başladı! Bekçi olmak isteyenler bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın!

Bekçi alımı için başvurular resmen başladı... Yüksek maaşla bekçi olmak isteyenler bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın...İş arayan pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları da peş peşe yayımlanıyor

Bekçi olmak isteyen milyonlarca vatandaşın merak ettiği ve araştırdığı bekçi alımları için başvurular resmen başladı. İş arayan pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alım ilanları da peş peşe yayımlanıyor. Verilen bilgiye göre, bekçi alımları için başvuruların yarına kadar devam edeceği açıklandı.

İş arayan vatandaşlar tarafından arama motorlarında da sıklıkla araştırılan bekçi alımı ile ilgili olarak aktarılan detaylara Aralık 2022 İŞKUR personel alım ilanları doğrultusunda 18–55 yaş arası adayların başvuru yapabileceği bekçi alım ilanı da resmen yayımlandı.

Bekçi alımı için başvurular resmen başladı... Yüksek maaşla bekçi olmak isteyenler bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın...

Kamupersonelinet'in aktardığı detaylara göre, en az ilkokul mezunu olan adayların da bekçi alımları için başvuru yapabildiği bildirilirken, söz konusu ilana başvuruların yarına kadar süreceği belirtildi.

BEKÇİ ALIMI 2022 İÇİN KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bekçi alımı ile ilgili olarak yayımlanan son dakika ilanına göre, söz konusu alımların şu an için yalnızca özel sektör için olduğu belirtilerek, özel sektörde bekçi olarak görev yapmak isteyen adaylarda yaş şartı aranmadığı detayına da yer verildi.

İŞKUR üzerinden yayımlanan bekçi alım ilanı için 55 yaşına kadar olan adayların başvuru yapabileceği belirtildi. Yine verilen bilgiye göre, İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre bazı genel şartlar da aranıyor. 

Bekçi alımı için başvurular resmen başladı... Yüksek maaşla bekçi olmak isteyenler bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın...

BEKÇİ ALIMLARI İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR 2022?

– Vardiyalı çalışma koşulları için uygun olmak
– Alkol, uyuşturucu, uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak
– T.C. Vatandaşı olmak,
– İlköğretim, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, ayrıca yurt dışı okullardan mezun olanların da denklik belgesine sahip olması,
– 18 yaşını doldurmuş olmak,
– Ayrıca terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve de katılmamış olmak.

– Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkum olmamak,

Yayımlanan ilana göre, bekçi alımları ilanlarının yayımlandığı şehirler değişirken, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilan doğrultusunda söz konusu alımların Kocaeli'de yapılacağı açıklandı.

TOKİ'den İstanbul'a 9 projede tam 4 bin 851 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro personel alımı için başvurular resmen başladı! 25 ilde en az 10 bin TL maaş fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Gram altın 1 ay sonra işte tam da bu kadar olacak! Açıklanan bu rakamı görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!