27 / 04 / 2024

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Başvurular yarın sona eriyor! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Başvurular yarın sona eriyor! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Başvurular yarın sona eriyor... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...



Bekçi alımı 2023 ile ilgili olarak verilen detaylara göre, geçtiğimiz haftalardaki Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanında konu ile ilgili olarak bazı detaylara da yer verildi. Söz konusu ilana göre, bekçi olmak isteyen adaylar başvurularını 18 Ocak 2023 tarihi ile 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacak. Yine konu ile ilgili olarak verilen detaya göre, söz konusu başvurular için "www.pa.edu.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak ön başvurular da gerçekleştiriliyor.

Bekçi olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği Ocak-Şubat 2023 yılı bekçi alımları ile ilgili olarak aktarılanlara göre, merakla beklenen bekçi alımları için başvurularını yapacak olan adayların en az 167 santimetre boyunda olması, en az lise ve dengi okul mezunu olması, beden kitle indeksinin 18 ile 27 arasında olması, gibi bazı önemli şartlar da aranıyor.

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Başvurular yarın sona eriyor! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Verilen detaylara göre, 2023 yılı bekçi alımı şartları arasında resmi olarak açıklanan ön başvuru tarihinin son gün olarak duyurulan 3 Şubat 2023 tarihi itibarıyla  31 yaşından gün almamış olması, askerliğini yapmış olması, başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye ya da siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmaması gibi şartlar aranıyor. Ayrıca bu şartlar dışında da başvuru yaptığı il sınırları içinde ön başvuruların son günü itibarıyla son 1 sene ya da daha fazla zamandır ikamet ediyor olması şartı da aranıyor. 

Bekçi alımları 2023 kapsamında aranan nitelikler ve diğer başvuru şartları ile il kontenjanlarına ilişkin tüm detaylı bilgiye "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ulaşmak mümkün.

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini bir bir açıkladı! Yatırılan bu paraları duyanın ağzı kulaklarına vardı! Sakın kaçırmayın

Aile Bakanlığından resmen Şubat 2023 müjdesi geldi! Bu paralar hesaplara peş peşe yatırıldı! Aman kaçırmayın

1 gram altının 5 bin TL olacağı İslam Memiş açıkladı! Altını olanların resmen ayakları yerden kesildi! Hemen bakın!


Geri Dön