İş Fırsatları

Bekçi olmak isteyenlere flaş müjde! En az ilkokul mezunu bekçi alınıyor! Sakın kaçırmayın, işte başvuru detayları! 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilan çerçevesinde iki şehir için bekçi alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Peki bekçi alımı hangi şehirlerde yapılacak? bekçi alımı başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılar... Yeni bekçi alım ilanları 2022 ile ilgili de detaylar belli oluyor

Bekçi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanlarını açıklıyor. Yeni bekçi alım ilanları 2022 ile ilgili de detaylar belli oluyor. Yeni yayımlanan ilan kapsamında çarşı ve mahalle bekçisi alımı gerçekleştirileceği açıklandı. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilan kapsamında 2 il için bekçi alımı yapılacağı ifade edildi. İlandan sonra bekçi olmak isteyenlerin konuyla ilgili son dakika araştırmaları hız kazandı. 

Peki bekçi alımı hangi şehirlerde yapılacak? bekçi alımı başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde yayınlanan ilanda bekçi alımında adaylarda, genel şartların yanında özel şartların da arandığının altı çizildi. Kamupersoneli'nin aktardığı habere göre; ilanda bekçi alımlarının İstanbul ve Tekirdağ şehirlerinde gerçekleştirileceği belirtildi. 

BEKÇİ ALIMI 2022 BAŞVURU ŞARTLARI NE? BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2022...

Bekçi alımına başvuru yapacak adaylarda bazı genel şartların arandığı belirtildi. Genel şartların yanı sıra adayların aranan özel şartlara da sahip olması gerekli. Peki bekçi alımı 2022 başvuru şartları açıklandı mı? İşte 2022 bekçi alımı başvuru koşulları...

-T.C. Vatandaşı olunması,
-İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olunması ve yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesinin olunması,
-18 yaşını bitirmesi,
-Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir soruna neden olacak engeline sahip olmamak, 
-Adayların sağlık yönetmeliği koşullarına sahip olmaları, silah taşımaya engel bir durumunun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan cezasının bulunmaması,
-Başvurunun yapılacağı şehir içerisinde ikamet etmesi.

Bekçi olmak isteyen en az ilkokul mezunu vatandaşlar İŞKUR aracılığıyla güncel bekçi alımları içn başvuruda bulunabiliyor. Çarşı ve bekçi ilanlarına başvurular, e-Devlet sistemi aracılığıyla gerçekleştirilebiliyor. 

Bekçi alımına başvuru yapmak için önce e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapılması, ardından da özgeçmiş hazırlanması gerekli tutuluyor. Bunların ardından bekçi alımı 2022 için başvuru gerçekleştirilebiliyor. 

Bekçi alımı 2022 çerçevesinde gerekli olan şartları taşımayan adayların başvuruda bulunamayacağına, alımların kamu sektörü için değil özel sektör için olduğuna da vurgu yapıldı.

Akaryakıta yeni zam geldi mi? Son dakika! Total, Petrol Ofisi, Shell, BP ve Opet 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

iPhone 13 Pro BİM’e geldi! A101’i Migros’u bırakın BİM'e koşun! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan telefon alacaklara müjde! Bütçe dostu Oppo A16 satışta! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...