İş Fırsatları

İŞKUR bekçi ilanı yayımladı! Bekçi olmak isteyenler dikkat! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden kamu personeli alımları her geçen gün artıyor. En az ilkokul diploması olan vatandaşlara bekçilik için başvuruda bulunma imkanı sunuldu. İşte bekçilik başvuru şartları... Bugün yayımlanan bekçilik ilanında detaylar milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), üzerinden kamuya personel alımları devam ediyor. Bugün yayımlanan bekçilik ilanında detaylar milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bekçi olmak isteyenler heyecanla araştırmaya başladı.

Peki bekçilik alımları ne zaman başlayacak? Kimler bekçi olabilir? Bekçilik için gerekli şartlar neler? Bekçilik başvuruları ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde istihdam edilmek üzere mahalle bekçileri alınacak. Binlerce vatandaş ilanı görür görmez araştırmaya başladı. Konu ile ilgili duyurular İŞKUR üzerinden yayınlandı. İşe alınacak personelde aranan nitelikler yayınlanan ilanlarda açıklandı. Ön başvuruda bulunan adaylar, seçimlerin hemen ardından kamu personeli olarak göreve başyabilecekler. 

BAŞVURU KOŞULLARI NELER? KİMLER BEKÇİ OLABİLİR? 

Bekçi adaylarının öncelikle ön başvuru yapmaları gerekiyor. Gece bekçisi olarak istihdam edilecek kişilerin öncelikle özgüvenli ve cesur olmaları aranan önemli kriterlerden bazıları. Mahallede gece bekçisi olarak işe başlamak isteyen kişilerin tek başına gece bekçisi olma ve işteyken olaylara şüphe ile bakabilme ve aynı zamanda sakin olma becerisine sahip olmaları bekleniyor.

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan adaylar bekçi olarak işe alınacaktır. Bekçi adaylarının görevlerini hiçbir zaman ihmal etmeyecekleri ve geceleri uykusuzlukla baş edebilecekleri tahmin ediliyor. Bekçi olarak atanan kişinin her vardiyadan sonra rapor vermesi ve mesai saatleri içinde meydana gelen her olayı amirine sunması beklenir.

Bekçiler 8'er saatlik vardiyalarla 3 vardiya olarak çalışacak. Adayların esnek çalışma saatlerine uyumlu olmaları beklenmektedir. Fabrikaya gelen işçilerin çalışma saatlerini kontrol edebilen, kamyonların tartım ölçümlerini yapabilen ve ziyaretçilere danışmanlık yapabilecek adayların aday olması beklenmekte.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN? BEKÇİLİK BAŞVURULAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Kamupersonelicom'da yer alan habere göre; İŞKUR üzerinden açılan bekçi ilanlarının ön müracaatları 1 Temmuz 2022 tarihinin gün sonuna kadar devam edeceği açıklandı. Başvuru yapacak olan adayların Ankara ilinde ikamet etmesi gerekiyor.

Devlet Su İşleri kamu personel alımı başvuruları bugün başladı! İşte DSİ başvuru şartları ve ilan ayrıntıları!

İŞKUR açıkladı! 423 kamu personeli alımları başladı!

İŞKUR duyurdu! Sınav ve mülakat şartı yok! Kamuya 20-55 yaş arası işçi alımları başladı!