Ekonomi

Beklenen an geldi! Ev hanımları ve emeklilere ödeme yapılacak! 6 bin TL’yi hemen PTT’den alın!

PTT nakit ihtiyacı olanlar vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. İşte o kampanyaya dair detaylar!Bu bilgiler ışığında verilecek kredinin detayları da netliğe kavuştu

Aktif Bank'la anlaşmaya varan PTT nakit ihtiyacı olanlar için yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bu bilgiler ışığında verilecek kredinin detayları da netliğe kavuştu.

 İşte, PTT ile Aktif Bank'ın ortak gerçekleştirdiği kredi kampanyasına dair detaylar...

İhtiyaç kredisi almak için pek çok vatandaş harıl harıl düşünürken, kredi haberleri gelmeye devam ediyor. İhtiyaç kredisi için başvuru yapanların başvuruları onaylandıktan hemen sonra ödemeleri hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Kredi notu yüksek olanların da ödemeleri aynı gün içinde yapılıyor.

Daha yüksek ücretlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara ise 50.000 TL'yi bulan kredi imkanı da sunuluyor. Ancak, bu krediden yararlanmak isteyen kişilerin gelir belgesi sunması şartı vardır. İşte, kredi kampanyası ile ilgili tüm bilgiler…

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Mobil bankacılıktan da yapılan başvurular istenilirse banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilir. Şubeye gidip, başvuru yapmayı tercih eden vatandaşlara da AktifBank şubesine gidebilirler. Başvuru için kişilerden talep edilen tek belge T.C kimlik kartıdır. Talebini belirten müşterilerin işlemleri şubede hemen başlar.

KAYITLAR CEP TELEFONU ÜZERİNDEN DE YAPILIYOR!

Şubeye gitmek istemeyenler için mobil bankacılık hizmeti devreye sokuldu. Cep telefonundan başvuru yapmak için PTT yazıp boşluk bırakıp, T.C kimlik numaranızı yazdıktan sonra 3050'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. SMS'le başvuru işleminden sonra banka gerekli araştırmaları yaptıktan sonra sonucunuzu size mesaj ile haberdar edilir.

SMS yolu ile yapılan başvurunuzun sonucu olumlu çıktığında PTT şubesinden nakit kredinize kavuşabilirsiniz.

KREDİ ÇEKMEK İÇİN MAAŞ NE KADAR OLMALI?

Çekebileceğiniz maksimum ihtiyaç kredisi tutarı yasalar ile belli bir sınıra oturtulmuştur. Buna bilgilere göre, aylık taksit ödemelerin ödenmesi önem arz etmektedir, taksitlerin belgelenebilir aylık gelirin yüzde 50'sini geçmemelidir. Yüzde elliye kadar olan kısım için kredi kullanabilirsiniz.

HİÇ KREDİ ÇEKMEMİŞ BİRİ KREDİ ÇEKEBİLİR Mİ?

Öncesinde hiç kredi ya da kredi kartı kullanmadığınız zaman ise bir kredi siciliniz oluşmamış anlamına gelir. Bankaların ödeme durumunuzu görebilmesi ve sicilinizin oluşabilmesi, düşük limitli de olsa bir kredi kartı aldıktan sonra belli bir süre ödemelerinizi düzenli yapmanız son derece önemlidir.

Kredi notum düşükse nasıl kredi alabilirim 2022?

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Garanti BBVA'dan yeni yıla özel kredi müjdesi!