18 / 05 / 2024

Beko LLC Rusya'da yılın şirketi oldu

Beko LLC Rusya'da yılın şirketi oldu

Beko LLC,  8'nci "Ulusal Ekonomi Elitleri" ödül töreni çerçevesinde "Yılın Şirketi" seçildi.



KOÇ Topluluğu'nda Arçelik'in bünyesinde, 2005'den beri Rusya'da faaliyet gösteren Beko LLC, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları sonucunda, 8'nci "Ulusal Ekonomi Elitleri" ödül töreni çerçevesinde "Yılın Şirketi" seçildi. Beko LLC'nin kurumsal sosyal sorumluluk programı çocukların ve gençlerin sağlıklı gelişimlerine, eğitimlerine destek, Vladimir Bölgesi'ndeki okulların iyileştirilmesine ve Rus gençlerinin spor alanındaki faaliyetlerine katkı gibi faaliyetleri kapsıyor. Beko LLC'nin Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu, küresel rakiplerini geride bırakarak Rusya'da sosyal sorumluluk konusunda böyle önemli bir ödüle sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Koç Topluluğu ve ana şirketimiz Arçelik'ten aldığımız ilham ve güçle, faaliyet gösterdiğimiz her bölgede, ekonomik katkıların yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da sürdürülebilir gelişime katkı sağlamak ana hedeflerimiz arasında yer aldı" dedi.
Hürriyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Beko LLC, Rusya'da 'Yılın Şirketi' seçildi

Koç Topluluğu şirketlerinden Arçelik A.Ş.'nin Rusya'da faaliyet gösteren kuruluşu Beko LLC, eğitim, sağlık ve spor alanlarındaki kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları sonucunda, bu ülkede `Yılın Şirketi' seçildi. Beko LLC , `Yılın Şirketi' ödülünü, 8. `Ulusal Ekonomi Elitleri' ödül töreni  çerçevesinde aldı.
Beko LLC Genel Müdürü Oğuzkan Şatıroğlu, "Faaliyet gösterdiğimiz her bölgede, ekonomik katkılarımızın yanı sıra, sosyal sorumluluk alanında da sürdürülebilir gelişime katkı sağlamak ana hedeflerimiz arasındadır. Global rakiplerimizi geride bırakarak Rusya'da sosyal sorumluluk konusunda böyle önemli bir ödüle sahip olmaktan mutluyuz" dedi. Beko LLC, Vladimir Bölgesindeki okulların iyileştirilmesine ve Rus gençlerinin spor alanındaki  faaliyetlerine katkı sağlıyor.
Radikal


Geri Dön