02 / 05 / 2024

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Süpürge; emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesi ile temizlikte fark yaratıyor. Peki, Beko SD 8161 dikey süpürge, en uygun nereden alınır? İşte detaylar...



Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge, emiş gücü, zemin algılama teknolojisi, akıllı ekranı, uzun çalışma süresi, geniş toz kapasitesiyle temizlikte büyük fark yaratır.

Beko Powerclean Pro SD 8161 Kablosuz Şarjlı Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Zengin aksesuar çeşitleriyle tüm evi köşe bucak süpürmenizi sağlarken sizi yormaz. Uzun çalışma süresi sayesinde temizliğinizi kesintiye uğratmaz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan Beko Powerclean Pro, kolay kullanımı ve hafif gövdesi ile temizliği pratik hale getirir.

BEKO POWERCLEAN PRO SD 8161 KABLOSUZ ŞARJLI SÜPÜRGENİN ÖZELLİKLERİ

210 Watt Yüksek Emiş Gücü
Beko Powerclean Pro Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge güçlü performansıyla fark yaratır. 210 Watt emiş gücü sayesinde evlerin ana süpürgesi olmayı başarır.

Akıllı Ekran
Gövdesinde bulunan led ekranı anlık olarak kalan kullanım süresi, kullanılan emiş gücü modu, blockage durumu için kullanıcısını ikaz eder.

Otomatik Zemin Algılama Teknolojisi
Emiş gücünü akıllı fırçası ile zemin tipine göre otomatik olarak kendisi ayarlar. Halıdan parkeye geçiş yaparken bile gücünü kendi belirler. Farklı zeminlerde farklı güçle çalışır.

Katlanabilir Boru
Görmediğiniz yerler ergonomik tasarımla bundan sonra kirli kalmayacak. Beko PowerClean Pro SD 8161, bükülebilir borusu sayesinde erişilmesi zor alanların temizliğini rahatça yapmanızı sağlar. Koltuk ve diğer eşya altlarının temizlenmesi kolaylaşır.

Uzun Süreli Çalışma
60 dakikaya kadar kesintisiz olarak tüm evi dip köşe temizler. Uzun çalışma süresi ile temizliği kesintiye uğratmaz.

Geniş Toz Kapasitesi
900 mililitre toz haznesi ile tüm evin ihtiyacını karşılayacak kadar geniş bir kapasiteye sahiptir. Kolay temizlenen pratik toz haznesi hiç uğraştırmaz. 

Zengin Aksesuar Seçenekleri
Etkili temizlik için; yüksek performanslı elektrikli fırça, yumuşak fırça, parke halı fırçası, döşeme koltuk fırçası, hayvan tüyü fırçası, turbo fırça, dirsek ve dar ağızılı uca sahiptir. Evcil hayvan tüyleri için özel fırçası vardır.  Dar ağızlı uç ile koltukların arasını, halı zemin rulosu ile halıları derinlemesine süpürür. Tüm aksesuarları mobil şarj istasyonuna yerleştirerek derli toplu bir görüntü sağlayabilirsiniz.

Peki, Beko PowerClean Pro SD 8161 fiyatı kaç TL? Beko PowerClean Pro SD 8161 ne kadar, en ucuz nerede?


Geri Dön