16 / 06 / 2024

Beko'dan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko'dan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya mutfağını yenilecekler için Beko kaçırılmayacak hediye ürünlü bir kampanya düzenledi. İşte detaylar..



 Beko dan ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi hediye! 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Söz konusu kampanya Şubat ayı sonuna kadar geçerli olurken aynı zamanda stoklarla sınırlıdır.Kampanya MC 5056 I ExpertChef® Çok Amaçlı Pişirici ile BKK 2210 IN Inox Çay Makinesinin birlikte alımlarında geçerlidir.Kampanyadan faydalanmak için hediye ürün sepete eklenmelidir.

ÇOK AMAÇLI PİŞİRİCİ

  • Çok amaçlı pişirici ile et/tavuk, baklagiller, tandır, yahni/tencere yemeği, kısık ateşte pişirme, reçel, sote, buharda pilav, poşe ve yoğurt gibi 10 adet ön tanımlı pişirme programı ile farklı lezzetler için farklı pişirme fonksiyonlarından faydalanabilirsiniz.
  • Zamanlayıcı fonksiyonu sayesinde pişen yemeklerinizin başında beklemek gerekmez ve istediğiniz zamanda pişirme imkanı sağlar.15 farklı güvenlik sensörü sayesinde pişirme süresince sıcaklık ve basıncı kontrol altındadır. Böylece patlama riskine karşı güvenli pişirme sunar. 

ÇAY MAKİNESİ

  • Beko marka çay makinesi, maksimum 1650 Watt güç ile çalışıyor. Makinenin toplam kapasitesi 2.4 litre olarak ölçülüyor. Bununla birlikte demleme haznesinin kapasitesi 0.7 litredir. Isıtıcı hazne kapasitesi ise 1.7 litre olarak biliniyor. Beko çay makinesi modelinin demlik ve ısıtıcı hazneleri, paslanmaz çelik malzemeden oluşmuştur ve böylece darbelere,ısıya karşı dayanıklıdır.
  • Çay makinesinin su kaynama emniyet sistemi bulunuyor. Su kaynamaya başladığında cihaz otomatik olarak sıcak tutma moduna geçiyor. Bu sayede makine iç mekanizmasında hasar oluşumunun önüne geçiliyor. Sıcak tutma özelliği, minimum enerji tüketimi ile çalışma gösteriyor. Bu sayede tasarruflu bir kullanım sağalanıyor.

.
Peki çay makinesi ve çok amaçlı pişiricinin teknik özellikleri neler? 


Geri Dön