İhale

Belediye o ilçede dükkan ve arsa satacak!

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkanı satışa çıkardı.Alanları 956,64 metrekare ve 444 metrekare olarak belirlenen arsa ve dükkanların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde saat 10:00'da yapılacak

Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığı, Düzce Akçakoca Osmaniye'de yer alan arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Alanları 956,64 metrekare ve 444 metrekare olarak belirlenen arsa ve dükkanların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Söz konusu gayrimenkullerin muhammen bedeli 22 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 660 bin TL olarak belirlendi.
 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Düzce İli Akçakoca Belediye Başkanlığından:

1- Düzce İli, Akçakoca İlçesi Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesinde tapunun 109 ada 16 nolu parsel üzerinde konumlu mülkiyeti Akçakoca Belediyesine ait olan 956,64 metrekare arsa ve üzerindeki 13A-13B dış kapı nolu 444,00 m² Kamelya isimli Restorantın (Günübirlik Alan) üst kullanım hakkının (kaldırım ve seyir terasının) Belediyede kalmak şartıyla satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve diğer ilgili maddesi gereğince kapalı teklif usulü arttırma sureti ile ihalesi yapılacaktır.
2- İşin ihalesi 15 Haziran 2023 Perşembe günü saat 10.00’da Akçakoca Belediye Başkanlığı Encümen salonunda ve Encümen Huzurunda açık teklif usulü artırma ile yapılacaktır.


3- İhale şartnamesi Akçakoca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden bedelsiz görülebilir. İhaleye katılabilmek için şartnamenin 2.000,00 TL (ikibintürklirası) bedel karşılığında aynı adresten satın alınması zorunludur.
4- İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişi ve kişilerde aşağıdaki şartlar aranır;
a) Türkiye’de tebligat için adres beyanı vermesi (Kanuni ikametgâh belgesi) (2023 yılı)
b) İhale bedelinin %3 oranında ihale geçici teminatın yatırılmış veya teminat yerine geçebilecek 2886 sayılı Devlet İhale Kanunlarının 26. Maddesinde belirtilen;
b-1) Tedavüldeki Türk Parası,
b-2) Maliye Bakanlığınca belirtilecek bankaların verecekleri süresiz teminat mektupları
c) İhaleye katılacak istekli Belediyeden alacağı mimari projeyi ve keşiflerin her bir sayfasını imzalayarak taahhüt edeceklerdir.
d) Tüzel kişilerin noter tasdikli imza sirkülerini verilmesi
e) İstekliler adına vekâleten iştirak edilmesi halinde istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
f) Tüzel kişiler Ticaret ve Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkârlar Odasından alacakları oda kayıt belgesinin aslını veya noter tasdikli imza suretini vermesi, (2023 yılında alınmış)
g) Gerçek kişiler nüfus cüzdan örneği,
h) Belediye Borcu Yoktur Yazısı (Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden)
Duyurulur

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak'tan o ilde sadece 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksitle 4 arsa ve 1 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek açıkladı!