02 / 05 / 2024

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı.



Yapılan ihale sonucunda, Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek seferde 27 Bin 50 Türk Lirası banka promosyonu yatırılacağı ortaya çıkmış oldu.

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde toplam bin 30 personel görev yapıyor. Çalışanların maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla bir ihale yapıldı.

İhale sonunda  2022-2027 yıllarını içeren yeni maaş anlaşmasında belediye personellerine tek seferde 27 bin 50 Türk Lirası banka promosyonu ödeneceği açıklandı.

İLK MAAŞTA HESAPLARA YATIRILACAK!

Banka promosyonu, çalışanlar arasında büyük bir sevince neden oldu. Belediye personellerinin yüzünü güldüren maaş promosyon ihale sürecinin tamamlanmasında büyük bir çaba sarf eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, banka promosyonunun ilk maaşta personellerin hesabına yatırılacağının müjdesini verdi. Bu haber belediye çalışanlarını daha da mutlu etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön