Ekonomi

Belediye ve banka anlaştı! Çalışana rekor promosyon...

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde görev yapan bin 30 personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Bankalarla maaş hesaplarının taşınmasına yönelik yapılan anlaşmalar arasında verilen promosyon ücretlerinde yeni bir rekor kırıldı. Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde toplam bin 30 personel görev yapıyor

Yapılan ihale sonucunda, Yeşilyurt Belediyesi personellerinin hesabına tek seferde 27 Bin 50 Türk Lirası banka promosyonu yatırılacağı ortaya çıkmış oldu.

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi'nde toplam bin 30 personel görev yapıyor. Çalışanların maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla bir ihale yapıldı.

İhale sonunda  2022-2027 yıllarını içeren yeni maaş anlaşmasında belediye personellerine tek seferde 27 bin 50 Türk Lirası banka promosyonu ödeneceği açıklandı.

İLK MAAŞTA HESAPLARA YATIRILACAK!

Banka promosyonu, çalışanlar arasında büyük bir sevince neden oldu. Belediye personellerinin yüzünü güldüren maaş promosyon ihale sürecinin tamamlanmasında büyük bir çaba sarf eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, banka promosyonunun ilk maaşta personellerin hesabına yatırılacağının müjdesini verdi. Bu haber belediye çalışanlarını daha da mutlu etti.

 

TEK SEFERDE 27 BİN 50 TÜRK LİRASI YATIRILACAK!

Yeşilyurt Belediye personellerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleye Başkan Çınar, “Yeşilyurt Belediyemizde birlikte aynı mesaiyi paylaştığımız çalışanlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

"Her biri bizim ayrı bir değer ve kıymet taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırdık" diyen Yeşilyurt Belediye Başkanı,  "İhale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, 2022-2027 yıllarını içeren yeni maaş anlaşması için ihaleyi gerçekleştirdiler. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu hiç şüphe yok k , personellerimize ödenecek olan promosyon bedeli olmuştur. Yapılan ihale neticesinde 5 yıllık maaş ihalesini kazanan banka tarafından tek seferde personellerimizin hesabına 27 bin 50 Türk Lirası yatırılacaktır" diye konuştu.

BU ZAMANA KADAR VERİLEN EN YÜKSEK PROMOSYON BU OLDU!

Ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu rakamın belediye çalışanları için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında olduğunu söyledi ve "Bütün çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Son dakika! Motorine bir zam daha: Pompa fiyatlarına yansıyacak! (19 AĞUSTOS 2022)

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla

Ülkede enerji krizi çıktı: "Fiyatları dondurun!"