29 / 04 / 2024

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yalova'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip arsanın muhammen bedeli 22 milyon 500 bin TL olarak açıklanırken, geçici teminat bedeli ise 675 bin TL olarak açıklandı. 

Kayseri Melikgazi'de yer alan 4 bin 606 metrekare alana sahip arsanın da muhammen bedeli 15 milyon TL, geçici teminat bedeli de 450 bin TL olarak açıklandı.

Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.


ARSA VASIFLI TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Yalova Belediye Başkanlığından:

Madde 1-Yalova İli Merkez sınırları içerisinde bulunan aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mal (Arsa), 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.
maddesine istinaden Kapalı Teklif (artırma) usulü ihale edilerek satılacaktır.
Madde 2-Satılacak olan taşınmaz malların nitelikleri:

İhale Yeri : Yalova Belediyesi Encümen Salonu (Süleymanbey mahallesi, Cumhuriyet Cad. Karizma İş Merkezi No:3 Kat 4 YALOVA) Ödeme Şekli : Taşınmaza ait bedelin ¼’ü peşin olarak ödenecektir. Kalan ¾’ü ise kanuni faizi ile birlikte (3 ay) aylık taksitte ödenecektir.
Madde 3-İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:
A- Gerçek kişilerde aranacak şartlar:
a) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik no olacak),
b) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları (Kanuni ikamet gösterilmesi),
c) Noterden tasdikli imza sirküsü,
d) Türkiye’de tebligat için adres göstermeleri (varsa telefon numarası, mail adresi)
B- Tüzel kişilerde aranacak şartlar: a) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri (varsa telefon numarası),
b) Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya benzeri
bir makamdan, 2024 yılı içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile tüzel kişilik adına ihaleye
katılacak veya teklifte bulunacak olan kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini ve vekaletnameyi
vermeleri; kamu tüzel kişiliklerinin ise, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir
belgeyi vermeleri şarttır.
C- Gerçek ve tüzel kişilerde aranacak ortak şartlar:
a) Geçici teminata ait alındı belgesi,
b) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına ihaleye katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza sirküsü.
D- Ortak girişim olması halinde aranacak şartlar:
a) Ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri (A) ve (B) bentlerinde istenilen belgeleri verecektir.
b) İhale şartnamesine uygun ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermeleri gerekmektedir. (İhale üzerinde kaldığı
takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
Madde 4-Şartnameler mesai saatleri içerisinde Yalova Belediyesi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Süleymanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Karizma İş Merkezi 4. Kat YALOVA adresinden ücretsiz olarak görülebilir ve 2.000,00 TL karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların şartname
almaları zorunludur.
Madde 5-İhaleye katılmak isteyenlerin şartnamede belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını ihale günü, ihale saatine kadar makbuz
karşılığında Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Süleymanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Karizma İş Merkezi 4. Kat YALOVA adresine
teslim etmeleri gerekmektedir.
Madde 6-Postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.
Keyfiyet ilan olunur.


Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!


KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Melikgazi İlçesi Yeşilyurt Mahallesi 7937 ada 2 parselde bulunan Küçük Sanayi alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacaktır.
1-İhale 26/03/2024 Salı günü saat 14:00’de Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler: 
İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:
a-2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu 
b-Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu işlemlerde ana paraya tekâbül eden satış değerleri esas alınır)  
c-Gerçek kişilerde ikametgâh ilmühaberi ve noter tasdikli imza beyannamesi. (üzerinde imza örneklerinin bulunduğu yeni alınan T.C. Kimlik Kartı, Pasaport vb. resmi kimliklerin ibrazı halinde imza beyannamesi istenmeyecektir.)
ç-Tüzel kişiliklerde bağlı oldukları oda kaydı.
d-Tüzel kişiliklerde noter tasdikli imza sirküleri.
e-Vekaleten katılınması halinde noter tasdikli vekaletname.
f-Şartname bedeli 10.000,00-TL olup, bu bedelin yatırıldığına dair Belediye makbuzunun ibraz edilmesi.
g-2886 sayılı kanundan dolayı ihaleye katılmama cezası almadığına dair yazılı taahhütname.
h-Ortak girişim olması halinde, Ortak Girişim Beyannamesi (İhalenin ortak girişim üzerinde kalması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri için (c), (ç), (d), (g) bentlerinde belirtilen belgelerin verilmesi gerekmektedir.)         
3-Konu ile ilgili ihale şartnamesi ve ekleri Belediyemiz Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.
4-Son müracaat tarihi 26/03/2024 Salı günü ihale saatinden evvel olup, müracaatlar Belediyemiz Encümen Başkanlığı’nın (İhale Komisyonu) sekretarya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacaktır.
 Keyfiyet ilanen duyurulur.

 

Araba almak isteyenlere Mart 2024 fırsatı! İşte Türkiye'deki en ucuz 5 sedan!

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Türkiye'de ortalama konut birim fiyatı bin 28 dolar!


Geri Dön