İş Fırsatları

Belediyeler 6.500 TL maaşla çok sayıda memur alacak! Belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? Hemen başvurabilirsiniz!

Üç farklı belediye toplamda 116 memur alımı yapacak. Peki belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? İşte detaylar...Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlara göre, belediyeler bünyelerinde çalışmak üzere düz memur ve düz işçi alımı yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaylakent Belediyesi, farklı belediye toplamda 116 memur alımı yapacağını duyurdu. Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlara göre, belediyeler bünyelerinde çalışmak üzere düz memur ve düz işçi alımı yapacak.

Belediyeler tarafından yayınlanan ilanlara göre ortalama 6 bin 500 TL maaş ile çalışacak düz işçi alımı ve düz memur alımı yapılacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yayımladığı iş ilanına göre bünyesinde çalışmak üzere 8 bin 710 TL maaş ile 15 memur alımı yapılacağı açıklandı.  

Peki Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yaylakent Belediyesi tarafından yayımlanan ilanlara nasıl başvurulur? Maaşlar ne kadar? İşte detaylar...
 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yaylakent Belediyesi tarafından yayımlanan iş ilanlarına göre belediyeler bünyelerinde çalışmak üzere memur alımı ve zabıta memuru alımı gerçekleştirecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onlarca personel alıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş ilanına nasıl başvurulur?

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

KPSS şartı olmadan çok sayıda memur alınacak! Türkiye geneli memur alımı için şimdi başvurabilirsiniz!