İş Fırsatları

Siz de hemen internetten başvurarak belediyede çalışabilirsiniz! Belediyeye kadın erkek memur alınacak! Sakın kaçırmayın

İş arayan vatandaşların beklediği müjde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 61 itfaiye eri ve 6 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar... Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, toplamda 61 itfaiye eri ve 6 zabıta memuru alımı yapılacağı bildirildi

İş arayan vatandaşların beklediği müjde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.  Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, toplamda 61 itfaiye eri ve 6 zabıta memuru alımı yapılacağı bildirildi.

Peki belediyenin iş ilanlarına nasıl başvurulur? Belediye personel alımı ilanı için nereden başvuru yapılır? İşte detaylar...

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda adedi, KPSS puan türü, sınıfı, nitelikleri, unvanı, derecesi, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak şartıyla, münhal 61 adet İtfaiye Eri ve 6 adet Zabıta Memuru kadrosu için personel alımı yapılacağı belirtildi.

ADAYLARDA HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Söz konusu pozisyonlar için başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmaları gerekiyor;

1. T.C. vatandaşı olmak.

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, güveni kötüye kullanma, irtikap, hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, sahtecilik, hileli iflas, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ya da kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

4. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi olmamak ya da askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5. Görevini devamlı yapmasına engel olacak bir akıl hastalığı bulunmamak.

6. İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşıyor olmak.

İBB PERSONEL ALIMI İÇİN NEREDEN NASIL BAŞVURULUR?

İBB personel alımı için adaylar, 5 Eylül 2022 – 9 Eylül 2022 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/ibb-is-basvurusu adresi üzerinden elektronik ortamda başvurularını tamamlayabilir.

Yine aktarılan detaylara göre, başvuru yapmak isteyen adayların, uygulama sınavına girmeden önce tabip gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapılacak. Başvuru sırasında beyan ettikleri boy ve kilo şartını taşımayan adaylar, uygulama sınavına kabul edilmeden elenecek. Ayrıca bu adaylar hakkında gerçeğe aykırı beyan yaptıkları için yasal işlem de yapılacak.

Gençlere müjde! PTT KPSS şartsız 18-36 yaş arası en az 15 bin personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları...

İş arayanlara son dakika müjdesi! Bakanlık KPSS puanı aranmaksızın personel alımı yapacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

PTT Duyurdu! 9 bin 105 lira maaşla binlerce kişi alınacak!